טיפ לחיים: חמוצים!

הכנתי חמוצים.

מלפפונים חמוצים, שום, חרדל, בצל, שמיר, מלח, פלפל, סוכר וגרגירי כוסברה. מים וחומץ בן יין ביחס של 1:4.

במהלך היומיים עקבתי (מילה מוזרה) אחרי הצנצנת מחשש לעובש.

שמתי לב שאחרי יומיים השום הפך לכחול! בדאגה רבה, ומחשש לכלל הצנצנת, פניתי לאינטרנט וגיליתי שמדובר בתגובה של הגופרית בשום לברזל שבמים.

כיוון שאני גר בבית ישן עם צנרת מקורית (שרק מחכה להתפוצץ ביום מן הימים), הברזל במים "הכחיל" לי את השום.

IMG_4263(החמוצים להמחשה בלבד. שלי היה משמעותית כחול יותר, מה זה אומר על המים?)

לחמוצים שלום, המלפפונים טעימים. אולם ישנם טענות לכאן ולכאן לגבי השום: יש כאלה שאומרים שלא כדאי לאכול, יש שאומרים שאין בעיה לאכול. ליתר ביטחון זרקתי את השום.

בעסה.

טיפ לחיים: חמוצים עושים עם מים מינרלים!

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s


%d בלוגרים אהבו את זה: